• 085-0655-355 Bereikbaar van ma t/m za van 8.00 tot 22.00

 • Inboedel opkopen

  Het kan zomaar gebeuren. U moet op korte termijn verhuizen en snel van uw spullen af, bijvoorbeeld bij emigratie, echtscheiding, overlijden of verhuizing naar een zorginstelling. Maar u wilt uw spullen niet zomaar voor niets weg doen. In dat geval kunnen wij uw inboedel opkopen. Wij bieden een eerlijke prijs en zorgen dat alles netjes en snel wordt opgehaald.

  Inboedel opkopen: gooi niets weg

  Het kan meer de moeite waard zijn uw inboedel  te verkopen, dan u denkt. Er zijn namelijk vaak allerlei spullen waarin u geen waarde meer ziet, maar die toch bruikbaar zijn. Als opkoper van inboedel kennen wij de markt goed en kunnen we inschatten wat de actuele handelswaarde is van uw spullen. Design, meubelen, boeken, sieraden, servieswerk, zilverwerk: we weten overal wel raad mee. Alles wat van waarde kan zijn, verhandelen we voor een eerlijke prijs.

  Werkwijze voor het verkopen van uw inboedel

  In sommige Amerikaanse televisieshows lijkt het gemakkelijk: de inboedel wordt door mannen voor duizenden dollars opgekocht. Maar zo makkelijk is het helaas niet in de werkelijkheid. Deze tips helpen u op weg:

  1. Weet wat de kringloop accepteert

  Voordat u een boedelbak met meubels inlaadt, is het slim om na te gaan wat uw plaatselijke tweedehands winkel van u wil overnemen. De ideële kringloopwinkels zijn daarbij ruimhartiger dan commerciële partijen. Dat is niet zo gek, omdat u bij een ideële kringloopwinkel geen vergoeding voor uw spullen krijgt. Specifieke producten zoals zonnebanken, gaskachels, waterbedden en vloerbedekking, worden ook daar meestal geweigerd.

  2. Noem een duidelijke prijs

  Via online veilingsites (Marktplaats, 2ehands, Speurders, Qoop) kunt u een aardige duit aan uw inboedel verdienen. Maak voor elk artikel dat u wilt verkopen een duidelijke beschrijving met foto’s erbij. Onderzoek wat andere verkopers voor vergelijkbare artikelen vragen. Aanvankelijk van hoeveel tijd u heeft om uw spullen te verkopen, kunt u daar net onder of boven gaan zitten. Artikelen zonder prijsopgave leveren over het algemeen minder op.

  3. In één keer van uw inboedel af voor een duidelijke prijs

  Het kan lastig zijn om een duidelijk overzicht te krijgen van alle kosten bij de verkoop van uw inboedel. Wat bent u aan opslag- en transportkosten kwijt? Wat krijgt u voor uw spullen terug en wat blijft er over? Woningontruiming van der Spoel heeft ervaring met het opkopen van inboedels. In combinatie met een schoon opgeleverde woning, bent u in een keer klaar! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag bij u langs om samen met u te kijken wat uw spullen waard zijn. U krijgt dan vrijblijvend een offerte van de ontruimingskosten, minus de waarde van uw inboedel.

  Zo geregeld!

  U kunt dus gemakkelijk onze hulp inschakelen als u uw inboedel wilt laten opkopen. U hoeft ons alleen maar te bellen en wij komen direct bij u langs. Ook kunt u ons een email met de foto’s van de complete inboedel sturen (inclusief klein goed) en dan kunnen wij u direct laten weten wat de geschatte waarde is. Zijn de bestanden te groot, gebruik dan www.wetransfer.com. Via deze gratis service kunt u tot 2GB aan bestanden per email versturen. Stuur deze email naar: info@woningontruimingvanderspoel.nl. Bij het ontruimen van uw woning zorgen we dat alles op de juiste plek terecht komt en u heeft er geen omkijken meer naar.
  Ook kunnen we uw huis bezemschoon opleveren volgens de eisen van een verhuurder of makelaar.

 •  

Call Now Button