• 085-0655-355 Bereikbaar van ma t/m za van 8.00 tot 22.00

 • Woningontruiming van der Spoel

  Woningontruiming van der Spoel maakt uw huis snel en netjes leeg. Of dat nu vanwege een emigratie, verhuizing of overlijden is. Het leeghalen van een huis is vaak tijdrovend: waar moet alles naartoe? Wat wordt er weggegooid? Daarbij komt ook nog het fysieke aspect om de hoek kijken: met spullen sjouwen, tapijt verwijderen, afval storen. Al met al, een zware klus.

  Uw woning ontruiming snel en goed geregeld

  Woningontruiming van der Spoel zorgt voor het vakkundig en snel leeghalen van uw woning. Er wordt netjes omgegaan met uw persoonlijke spullen en alles wordt schoon achtergelaten. U kunt bij ons kiezen voor een budget ontruiming of een compleet pakket waarbij u zelf nergens voor hoeft te zorgen.

  Woningontruiming van der Spoel geeft uw spullen een nieuw doel

  Veel spullen moeten weg bij het leeghalen van uw woning. Wij geven uw spullen daarom een tweede leven: dat is goed oor het milieu én u kunt er iemand anders heel blij mee maken. U krijgt een eerlijke prijs voor uw waardevolle inboedel en het scheelt onnodige stortkosten. Erg fijn dus!

  Recycling in de milieustraat

  Woningontruiming van der Spoel zoekt alle waardevolle en bruikbare spullen voor u uit. Toch blijft er nog vaak onbruikbaar materiaal over na zo’n huisontruiming. Kapotte meubels, glas, plastic, metaal, apparatuur: het is niet niks. Wij gooien dit niet weg, maar brengen zoveel mogelijk naar de milieustraat. Al het afval wordt dus netjes door ons afgevoerd.

  Woningontruiming van der Spoel: alles piekfijn in orde!

  “We zorgen dat we alles tiptop voor u regelen, want het moet gewoon goed zijn.”

  Na de woning ontruiming, maken we alles piekfijn voor u in orde. Pas als u tevreden bent met uw huis, is ons werk gedaan. Uw huis wordt netjes en schoon achtergelaten. Maar misschien heeft de verhuurder of makelaar bepaalde eisen voor de oplevering. Of heeft u meer wensen, zoals het verwijderen van vloeren of gordijnen. Met elkaar spreken we precies af wat we gaan doen. Of dat nu een basis ontruiming of een complete ontruiming is, het komt voor elkaar.

   

Call Now Button